Left Tęsti apsipirkimą
Jūsų užsakymas

Jūsų krepšelyje nėra prekių

Dovanų kuponai
Nuo €5000
Rodyti pasirinkimus
Puiki relikvija ateitiems kartoms

Puiki relikvija ateitiems kartoms

Ar kada nors girdėjote, o galbūt ir susidūrėte, jog vyresnioji karta perduoda savo sukauptus interjero lobius jaunesniajai? Dažnai motinos su savo vaikais dalinasi sidabriniais ar paauksuotais įrankiais, porceliano dirbiniais, statulėlėmis ar unikaliais stiklo kūriniais. Toks daiktų judėjimas ne tik stipraus emocinio ryšio atspindys, bet ir tampa šeimos relikvijų kelionė iš kartos į kartą.

Šiais laikais nemažai indų perkame tiesiog prekybos centre. Juokingi proginiai puodeliai ar įvairiausių formų ir spalvų didelio tiražo lėkštės. Dideli porceliano puodeliai ar stikliukai Boso dienos proga, o galbūt dubuo su Kalėdine atributika. Tai miela, tačiau ar tokie dirbiniai gali tapti naudingi ir pasitarnaujantys dar ir kitoms mūsų kartoms? Kokią vertę jie kuria? Galiausiai atsidurdami šiukšlių dėžėse.

Nešvaistykite savo pinigų trumpalaikiam dovanojimo efektui. Kurkite verte su originalia, autentiška ir išskirtine dovana, kuri turi istoriją ir kuria istoriją.

Protingiausia rinktis prekes, kurios yra kokybiškos ir ilgaamžės. Tam tikri gaminiai netgi nėra pavaldūs laikui, klasika neturi amžiaus, ji visuomet išlieka madoje ir atranda savo vietą, bet kokioje, kad ir pačioje moderniausioje aplinkoje.

Dažna moteris atvykus svečiams maistą ir gėrimus serviruoja į rečiau naudojamus, šventinius indus. Kokybiškos, rankomis tapytos ar auksuotos vazos bei išskirtinės interjero ar serviravimo detalės negali būti nepastebėtos. Tai jūsų nebyli investicija į stilių ir išskirtinumą.

Palepinkite savo namus limituoto tiražo ir visame pasaulyje vertinama, kokybiška produkcija, kuri jau šiais laikais pavirtus antikvaru, ir kuri keliaudama iš kartos į kartą, tampa pastebimai vertingesne!

Palikti atsiliepimą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš juos patvirtinant