Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Dovanų kuponai
From €5000
Show options
Kodėl antikvaras gali tapti tikru atradimu

Kodėl antikvaras gali tapti tikru atradimu

Mėgstate klasikinį stilių ir ieškote išskirtinių akcentų? O galbūt savo gyvenamojoje erdvėje drąsiai eksperimentuojate ir komponuojate skirtingų stilių detales? Antikvaras gali tapti tikru atradimu.

Kalbant apie kokybišką porcelianą ar krištolą, prieš akis išnyra dvaro menė, dekoruota klasikiniais ar barokiniais elementais, išraiškingais paveikslais ir dideliu židiniu, kuris šildo prie šventinio stalo susėdusius ir besišnekučiuojančius ir gurkšnojančius aristokratus. Tiems, kas nori pajusti šią dvasią, porcelianiniai puodeliai ar smaragdo spalvos taurės gali nunešti į naujus pojūčius. Žinoma, tai klasikinė, kino filmuose ar knygose, susiformavusi vizija.

Jūsų vizija jus nukelia dar toliau? Derindami modernų stilių su vintažiniais ir antikvariniais elementais savo erdvę pripildysite visiškai kitokio, išskirtinai ypatingo, jausmo. Juk kaip smagu žinoti, jog vienokios ar kitokios jūsų unikalaus interjero antikvarinės detalės nebus galima rasti nei viename žurnale ar tinklapyje.

Antikvariniai daiktai gali atskleisti jūsų gebėjimą derinti elementus, kurti stilingą atmosferą, stebinti ir pripildyti jaukumo. Kartais sakoma, kad namai nėra tik vieta būti, tai šilumos, saugumo ir spalvų jausmas. Kodėl nesukurti skirtingų pojūčių kampelio savo erdvėje?

Atrasite išskirtinių detalių jūsų interjerui, nuo skulptūrėlių ir paveikslų iki spalvoto krištolo ar rankomis tapyto baltojo aukso – porceliano indų. Nebijokite, leiskite sau eksperimentuoti. Antikvaras, tai ne juoda ar balta klasika, o laikui atspari karališkų spalvų palete skleidžianti šilumą ir prabangą.

 

Read more