Left Tęsti apsipirkimą
Jūsų užsakymas

Jūsų krepšelyje nėra prekių

Dovanų kuponai
Nuo €5000
Rodyti pasirinkimus
Antikvaras - garantuoja augančią vertę

Antikvaras - garantuoja augančią vertę

Nėra nieko maloniau kaip įsigyti autentišką ir originalią prekę, kuri ne tik puošia namų interjerą, bet ir kasmet pastebimai brangsta. Visi mėgsta leisti savo pinigus į įvairius daiktus, bet retai kas susimasto ar jie ištikrųjų vertingi ir unikalūs?

Kolekcininkai pastebi, kad kokybiškų ir originalių daiktų kainos tapo itin dinamiškos, pastebimai ir nuosekliai auga. O garsiųjų ir senųjų porceliano ar krištolo gamintojų antikvariniai gaminiai kasmet brangsta iki 10% ir daugiau, todėl ši investicija šiuo metu labai vertinga.

Žmonės stereotipiškai mąsto, jog investuojant į daiktus, tai geriausia daryti investuojant į tauriuosius metalus ar deimantus, nors dažnai šios puošmenos dūla stalčiuose ar seifuose, nes jomis džiaugtis, dėl didelės vertės, būna baugu. Tačiau yra sprendimas ne tik saugiai investuoti, bet kartu ir džiaugtis bei džiuginti.

Perkant antikvarinę produkciją ir norint garantuotos grąžos ir vertės augimo, visuomet siūloma rinktis tik gerai vertinamus ir pasaulyje paklausius gamintojus, kuriuos ir pristatome, kaip: Meissen, Nympehburg, Krister Porzellan-Manfaktur porceliano, Saint Lambert Glass, Nachtmann, AJKA-Faberge krištolo, Loius Philippe, Vokietijos ar Prancūzijos laikrodžių ir daug kitų garsių ir seniausių gamintojų ar menininkų produkciją.

Įsigijus antikvarinių daiktų – porceliano puodelių, rankų darbo vazų, kolekcinių lėkščių, krištolo indų, laikrodžių ar paveikslų, tokiomis investicinėmis prekėmis galite džiaugtis kasdien, o drauge jų vertė kasmet auga be jokių pastangų. 

Aišku nepamirškite, įsigijus prekę būtina išsaugoti ant jos esančius originalius ženklinimus ar ypač priklijuotas etiketes, nes tai identifikuoja autentiškumą ir vertę. Būkite originalūs ir išmintingi, pasidairykite ir investuokite į savo ar artimųjų džiaugsmą, interjerą ir vertę auginančius daiktus su mūsų pagalba.

Skaityti daugiau