Left Tęsti apsipirkimą
Jūsų užsakymas

Jūsų krepšelyje nėra prekių

Dovanų kuponai
Nuo €5000
Rodyti pasirinkimus
Kokia dovana yra pati geriausia?

Kokia dovana yra pati geriausia?

Geriausia dovana ta, kuri yra ne tik vien gražus daiktas, bet tuo pačiu kuria prisiminimus ir, negana to, yra puiki investicija. Juk geriausia dovana, kai jos vertė nuolat auga. Ar ne taip?

Kaip malonu būtų savo mamai ar moteriai dovanoti gėles, kurias ji pasimerktų į 24 karatų paauksuotą ir rankomis tapytą, daugiau nei prieš šimtmetį geriausių porceliano amatininkų pagamintą vazą

Taip pat galite pamaloloninti ir rankų darbo auksčiausios kokybės paauksuotu, porcelianiniu puodeliu ar išskirtine kolekcine lėkšte. Tokie gaminiai mena dar XX a. ir tikriausiai būtų puikūs pašnekovai, kupini neįtikėtinų istorijų.

Arba įsivaizduokite tėčio ar vyro veidą, kuomet padovanojate jam XX a. pagamintą, paauksuotą ar bronzuotą, pastatomą švytuoklinį laikrodį, turinti originalų dešimtmečius menantį ir puikiai iki šiol veikiantį mechaninį mechanizmą. 

Tokia dovana užimtų garbingą vietą namuose ir primintų apie šimtmečiais vienodai brangų ir tiksintį mūsų gyvenimo laiką.

Yra ir kitų įspūdingų dovanų, kurios tiks bet kokiai progai tiek jam, tiek jai, pavyzdžiui spalvoto krištolo taurės arba taurės dekoruotos tikru auksu. 

Ką bepasirinktumėte iš mūsų kruopščiai atrinkto antikvaro tai bus nuoširdi, šilta ir išskirtinė dovana bei drauge ir geriausia investicija. Tokios dovanos ilgainiui tampa ne tik finansiškai, bet ir emociškai vertingesnės.

Skaityti daugiau