Left Weitershoppen
Ihre Bestellung

Ihr Warenkorb ist leer

Dovanų kuponai
Von €5000
Optionen anzeigen
Antikvaro unikalumas ir autentiškumas

Antikvaro unikalumas ir autentiškumas

Namų erdvė, tai vieta, kur skleidžiasi jūsų asmenybės unikalumas, vieta į kurią norisi grįžti, nes viskas taip sava ir pažįstama. Nebūtinai namai turi būtų prabangūs, jog būtų didingi ir išskirtiniai. Unikaliais juos daro net ir mažos detalės.

Šiais, skandinaviškos mados laikais, kai visi galime namus įsirengti tiesiog kaip iš katalogo, labai svarbu sudėti tinkamus akcentus. Net ir nedidelė pokario porceliano statulėlė svetainėje, tikrais potėpiais išdabintas paveikslas ar išskirtinis, praeito šimtmečio eleganciją spinduliuojantis, šviestuvas miegamajame gali sukurti prabangos, autentiško ir išskirtinio interjero pojūtį.

Įsivaizduokite, jog rytą pradedate su rankų darbo auksčiausios kokybės paauksuotu, porcelianiniu puodeliu. Jis mena dar XX a. ir tikriausiai būtų puikus pašnekovas, kupinas neįtikėtinų istorijų. Antikvaras yra vertinamas tuo, jog tai riboto leidimo daiktai, kurie pasaulyje jau nebėra ir nebebus gaminami. Kiekvienas daiktas turi autentiškus ar jam tik būdingus ženklinimus – logotipais, įspaudais, numeracija ar ženklinimais lipniomis to laikmečio etiketėmis. Mūsų antikvaras būtent toks ir yra – autentiškas, unikalus ir išskirtinis.

 

Garsus ir pasaulyje vertinamas Meissen, Nympehburg, Krister Porzellan-Manfaktur porcelianas, Saint Lambert Glass, Nachtmann, AJKA-Faberge krištolas ir daugybė kitų gamintojų, kurių antikvarinės produkcijos vertė kasmet sparčiai auga. Tai patvirtinimas, jog rankose laikysite tik originalą ir vertę išlaikantį kūrinį, o ne masinės gamybos bevertį rezultatą.

Unikalumas slypi tiek paprastume, tiek mažose detalėse, tiek gamybos technologijoje, kurios niekas atkartoti nebesugebės. Visa tai suteikia išskirtinio šarmo. Antikvaras yra puikus būdas suteikti namams autentišką ir originalią dvasią. Platus asortimentas tiek gamintojų, tiek dizaino  ar stiliaus prasme, nes kiekvienas daiktas yra individualus. Mūsų antikvaras padės jums susikurti tokį interjerą, kurio negalima bus rasti niekur kitur, tik pas jus!

Weiterlesen
Kur slypi vertė?

Kur slypi vertė?

Ieškote vertingo pirkinio, kuris būtų kartu ir praktiškas? Norite rasti pirkinį tokį, kad jis nenuvertėtų? Tuomet esate čia, kur tai galima labai paprastai padaryti.

Antikvaras – tai unikalus pirkinys, kuris su kiekvienais metais tampa tik vertingesnis ir geidžiamesnis, priešingai nei pavyzdžiui brangi technika ar masinės produkcijos daiktai. Kodėl taip yra? Pakankamai paprasta ir akivaizdu.

Prieš kelis šimtmečius per eiles metų išdirbta rankų darbo technika, kad ir kokia intensyvi bebutų, gebėjo sukurti sąlyginai limituotą tiražą (lyginant su šiandienine masine gamyba) ilgaamžių, kokybiškų ir tuo pačių ilgai tarnaujančių antikvaru pavirtusių daiktų. Galiausiai pasklidus po pasaulį ir ilgainiui dėl natūralių naudojimo sąlygų, Pirmojo ir Antrojo Pasaulinių karų ir laiko tėkmės gaminių išliko nedaug, todėl likusieji tapo itin reti, geidžiami įvairių kolekcionierių ir todėl vertingi ir nuolat brangstantys.

Verta paminėti, kad auga ne tik finansinė, bet ir emocinė produkcijos vertė. Įsivaizduokime jaukią jubiliejinę gimtadienio šventę, ar kuklią krikštynų kompaniją, o gal solidžią verslo sėkmės progą, kurią šampanu galite vaišinti iš daugiau nei prieš šimtmetį Vokietijoje, aukščiausios kvalifikacijos specialistų rankomis, pagamintų krištolo taurių. Toks subtilus vakarėlio akcentas neliks nepastebėtas dėl savo kokybės, autentiškumo ir individualaus dizaino.

XXI a. rinką pripildžius masinės produkcijos imame vis dažniau dairytis kažko kitokio, savito ir su „charakteriu“. Antikvariniai daiktai nuolat išgyvena tikrą renesansą, vis dažniau atrasdami garbingą vietą naujuose namuose, naujose šalyse. Tam, kad įsigytos prekės vertė kasmet augtų, rekomenduotume rinktis garsių, gerai žinomų ir kolekcininkų vertinamų, gamintojų prekes: Meissen, Schumann, Rosenthal, KPM (Krister Porzellan-Manufaktur), Kaiser, Hutschenreuther, Royal Limoges, FÜRSTENBERG, Herend, Josephinenhutte, Theresienthal ir kt. Dažiausiai tai vokiški, prancūziški, čekiški prekiniai ženklai.

Nepamirškite išsaugoti esančius originalius ženklinimus ir niekada nešalinti to laikmečio užklijuotų etikečių, nes tai identifikuoja autentiškumą ir garantuoja aukščiausią vertę dabartyje ir beabejo ateityje. Svarbiausia būsite ramūs, jog isigijote išskirtinį ir tikrai vertingą pirkinį savo namams, ar dovanai, nes mūsų siūloma produkcija yra unikali, autentiška, turinti originalius žymėjimus ir numeraciją.

Weiterlesen